Panka kertje

Így lehet lágy és romantikus köszönőajándék-asztalod Neked is

Bár a címben a lágy és romantikus szerepel most jöttem rá, hogy bizony kicsit csaltam… Merthogy ennek a sorozatnak a főszereplői bizony különleges kő-hatású gyertyatartóim. A kő meg kő(kemény). És mégis… Ugye milyen kifinomult az összhatás?

Ezek képek még minidig annak a lassan “missziómmá” váló sorozatnak a keretében készültek, melynek célja hogy megmutassam, különleges kiegészítőimmel nálunk is megvalósíthatók a külföldi, ezidáig elérhetetlennek tartott álomesküvőkön látott hangulatok. 

A helyszín továbbra is a péceli Ráday-kastély volt, ezúttal csodálatos, borostyánnal dúsan benőtt kőfala biztosított szépséges hátteret képzeletbeli köszönőajándék-asztalomhoz… Tudom, imádtok kis pozsgásokat vendégeiteknek ajándékozni, de az ajándékon túl azok stílusos  tálalására is érdemes odafigyelni. Én ennél romantikusabbat nemigen tudok elképzelni…

 

 

Tipp: A szépségen túl praktikus oka is van annak, hogy inkább külön asztalra helyezve javaslom ezeknek az ajándékoknak az elhelyezését. Az a tapasztalatom, hogy a köszönőajándékoknak (legyen az kis üveg méz, lekvár, monogramos csoki, bármi), amennyiben a teríték részeként helyezitek el, kb. fele marad másnap reggelre az asztalokon. Hogy miért? Első körben valóban jó ötletnek tűnhet az ültetőkártyákkal összekapcsolva a tányér fölé/mellé helyezni, csakhogy olyan sok inger éri a vendégeket érkezéskor: keresik a helyüket, rácsodálkoznak kik mellett ülnek, megnézik a menükártyát, rápillantanak az asztaldíszre… Persze felfedezik és megörülnek a köszönőajándéknak is de aztán belevetik magukat a buliba és többségük sajnos ezzel a lendülettel reggelre el is felejti ezeket az apró ajándékokat.

A gyakorlat azt mutatja, hogy a vendégek indulás előtt úgyis megköszönik nektek az estét, ilyenkor váltotok még pár szót. Ez szerintem a legjobb alkalom arra, hogy megkérjétek őket, a bejárat mellé külön e célból elhelyezett asztalkáról vegyenek maguknak egy kis ajándékot. Így aztán biztosan célba ér minden, bármilyen aprósággal is szeretnétek meglepni a násznépet.

 

 

 

Ezt a feliratot ugyan én hoztam össze, azért azt fontos látnotok hogy a kalligráfia egy külön “tudomány”, érdemes szakértőre bízni (én nem vagyok az) a táblák, feliratok elkészítését, hogy valóban mesés legyen a végeredmény.

 

 

Annál inkább odavagyok az apró üvegcsékért…

 

 

 

És természetesen a kő gyertyatartók… Menta színű gyertyákkal a legszebbek szerintem.

 

 

 

A sokrekeszes kis tálca amúgy nagyszerűen használható ültetési rendként is, ha jók lesztek egyszer megmutatom majd úgy is…

 

 

 

Ha hasonló esküvői dekorációra vágytok, vagy keresitek a sablonmentes megoldásokat a pankakertje@gmail.com címen vehetitek fel velem a kapcsolatot. A jó hír, hogy nemcsak akkor érhetőek el ezek a szépségek, ha én dekorálom az esküvőtöket, a kellékeim bérbe is vehetőek. És ezt most értsd úgy, hogy minden, de tényleg minden, amit a képen látsz:

  • az asztal
  • a kis üvegcsék
  • a képkeret üveggel
  • a gyertyatartók
  • és a kis sokrekeszes tálca is.

 

 

Persze nem minden helyszínhez és párhoz passzol ez a világ, ezért hamarosan jövök még másik stílussal és hangulattal is.

A gyönyörű fotókat a Just Stay Natural készítette.

Ha nézegetnétek megvalósult Panka kertje esküvőket csatlakozzatok facebook oldalamhoz.

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!