Panka kertje

Piros bogyós csodák Zita Elzetől

Hogy kicsoda Zita Elze? Az egyik példaképem. Virágkötő, designer, tanár… Csomó-csomó díjat nyert már, 2012-ben például ő volt az év esküvői virágkötője is. Valami csoda, hogy miket alkot… Azért szeretem a munkáit, mert a mestervirágkötők kissé elvont virágkötészeti munkái helyett/mellett nagyon is emberközeli, amit csinál. Itt olvashattok még az életrajzáról bővebben is. Nézzétek! Ezek például … Tovább »

Az én adventi “koszorúm”

Ha rendszeresen olvastok, tudjátok, hogy már néhány hete készülök advent első vasárnapjára… Sokatoknál van már ott az általam készített koszorú vagy ajtódísz, de bizony a suszter cipője sem lyukas ám…, csak egy kicsit másmilyen. Annyi koszorút készítettem, hogy magunkhoz már nem ilyet akartam, így ezt a régi kis dobozt tuningoltam fel olyan “Pankakertjésre”… Hobbiboltokban kapható… Tovább »

4 üveg és 4 gyertya – Last minute adventi dekor ötletek lustáknak és “fakezűeknek”

Tudományosan igazolt tény, hogy a Panka kertje olvasóknak két nagy csoportja van. Az egyik csoportba tartozókat – mint engem is – elkapott az adventi láz, és hetek óta velem együtt vágnak, ragasztanak, billentyűzethez szokott ujjaikat nem kímélve vízhólyagokat égetnek ragasztópisztollyal magukra de nem bánják, és éljen – éljen,  holnap végre meggyújtják a saját készítésű koszorún… Tovább »

Divat a kötött pulcsi – az adventi koszorúkon is

Ti beszereztétek már az adventi koszorútokat? Már csak egy hetünk van, és meg kell gyújtanunk az első gyertyát, szóval ideje átnézni a kínálatot! Velem több helyen is szembejöttek “kötött pulcsis” adventi koszorúk, gyorsan nektek is megmutatom, mert olyan szépek… Nekem egyből kuckózni és kakaót inni támad kedvem, ahogy nézegetem őket. Lehet, hogy Ti is előbb… Tovább »

Adventi készülődés – Te elkezdted már?

Te hogy állsz a karácsonyi készülődéssel? Tudom, van, aki idegbajt kap attól, ha valaki november elején ezt a kérdést teszi fel neki, pedig ha utánaszámoltok kicsit, lassan itt van advent első vasárnapja. November 29-én már az első gyertyát kell meggyújtanunk a koszorúkon, és addig már nem is kell olyan sokat aludni. A Panka kertje háza… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!