Panka kertje

Egyszerű és letisztult – a skandináv stílusú karácsonyi dekor alapszabályai

Tudjátok, szeretem az egyszerűbb, letisztultabb hatásokat, legyen szó akár lakberendezésről és lakásdekorációról, akár esküvői dekorációról, de igaz ez a most nagyon aktuális karácsonyi díszítésre is. Ennek a stílusnak a skandinávok igazi nagymesterei. Ha szeretnétek ezt az irányzatot követni, csak néhány pofonegyszerű szabályt kell betartanotok! Igazi skandináv karácsonyi fotókat hoztam. Nézegessétek és inspirálódjatok! Dekorálj ágakkal!  … Tovább »

Rajzolj karácsonyt! – Karácsonyi krétatábla ötletek

Néhány éve beleszerettem a krétatáblákba és a krétafestékkel festett falakba, így egyértelmű volt, hogy nálunk is lesz ilyen. Nem mondom, hogy a festőnk a keblére ölelt a hír hallatán, de én bizony kitartottam az elhatározásom mellett, így a konyhánk egy 3 m-es szakasza bizony fekete lett. Jó nagy felület, szóval elég jól lehet rajta “garázdálkodni”…. Tovább »

Karácsonyfa másképp – dekorfüggőknek, hogy kibírjuk míg az igazit díszíthetjük

Sok országban már jóval karácsony előtt felállítják a karácsonyfát, hogy az csodás dísze legyen a lakásnak. Tavaly én sem bírtam magammal, és végül egy héttel karácsony előtt feldíszítettem a miénket… A hozzánk érkezők viszont meglehetősen furcsán néztek rám, így idén egy teljesen más megoldással próbálkozom. Ha Te is hasonló cipőben jársz és dekorfüggő vagy, íme… Tovább »

Karácsonyfa helyett – mellett…

Sok egyedülálló barátom van, aki az ünnepeket a családjával tölti, de a “szinglilakban” sem szeretne lemondani egy kis karácsonyi hangulatról, fát azonban – amiatt hogy úgyis hazautazik – nem szeretne beszerezni. Ez a poszt most nekik szól… Tök jó ötleteket lehet találni, hogyan helyettesíthető a karácsonyfa, bár én nem helyettesnek, hanem előfutárnak tekintek ezekre a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!