Panka kertje

Esküvői hangulatok amiket 2017-ben is imádni fogunk

Még javában tart a 2016-os esküvői szezon, de én már kicsit a jövő év felé is kacsintgatok. Bizony sok olyan párral találkozom, akikkel már 2017-es esküvőket tervezünk. Ez alapján biztos vagyok benne, hogy jövőre is népszerűek lesznek az alábbi stílusok, hangulatok: CSUPA ZÖLD – Már eddig is odavoltam a sokzöldes kompozíciókért és így lesz ez… Tovább »

Kicsit retró, mégis iszonyúan menő – a makramé újra főszerepben

Írtam már egy áttekintő bejegyzést a makramé újbóli szárnyalásáról, most megmutatok egy teljes esküvői sorozatot, ahol a csodás rózsaszín-bordó színvilágú fonalak főszerepet játszanak. A meghívó visszafogottsága után én igazán nem számítottam erre az ütős folytatásra…     Ugye? Ez a háttér mindent visz, a többi már csak ráadás…     A csokor és a kitűzők… Tovább »

Vadvirágos romantika

Izgatottan várom már a tavaszt, de legfőképpen a nyarat, mert végre újra esküvőzhetek és virágozhatok kedvemre… Nahh és persze menyasszonyaim kedve szerint… Zsuzsival például egy szűk körű, családias hangulatú, meghitt, vadvirágos esküvőre készülünk, ahol a tervek szerint nagyon-nagyon sok apró részlet a menyasszony keze munkáját fogja viselni… A hangulata valami ilyesmi lesz szerintem… Csodálatos környezetben,… Tovább »

Újra divat a makramé

Anyukám most biztos a szívéhez fog kapni ha ezt olvassa… Mindig kissé szkeptikusan fogadja azoknak a fazonoknak, anyagoknak, mintáknak a visszatérését, amiket utoljára a ’70-es években imádtak. Egyenlőre még én sem tudtam teljesen átadni magam a makramé-őrületnek, pedig az esküvők világába is újra betört ez a régi-új trend. A leggyakrabban főasztal vagy szertartás háttereként alkalmazzák…… Tovább »

Erdei esküvő sok-sok saját kezűleg készített bájos részlettel

Írtam a múltkor az erdei esküvők szervezésének nehézségeiről, de ha mindezek figyelembe vételével működőképes a téma, akkor hajrá, neki is állhatunk az apró részetek kidolgozásának. Az erdei esküvők kapcsán mostanában több drámai hangulatú sorozatot is láttam. Leesett az állam na és persze imádtam minden kockáját ezeknek a ködbe burkolózó, a menyasszonyokat erdei tündérként ábrázoló –… Tovább »

Színek kavalkádja az esküvőn

Nagyon megkívántam most a színeket. A legtöbb idei menyasszonyom halványrózsaszínben álmodik. Szeretem én is nem mondom, de néha jó lenne kilépni a komfortzónából és egy kicsit bevadulni, vagy legalább merészebb színpárokkal dolgozni… Itt van például ez a vidám sorozat, ahol a pinkek mellé egy kis narancs, sárga és egy csepp kék is került. Ráadásul a… Tovább »

Peónia, te csodás

Ígértem a múltkor, hogy kaptok egy kis kiképzést virág-ügyben, úgyhogy most nagy kedvencetekkel kezdem. Sokan szerettetek bele a peóniába, de azt tudnotok kell róla, hogy tipikusan szezonális virág. Ahogy a nevében is benne van, május-júniusban, pünkösd környékén néhány hétig nyílik, csodás tömött virágai és mennyei illata van. Sokféle színváltozatban kapható a fehértől a halványrózsaszínen át… Tovább »

Városi sikk a ’70-es évek hangulatában

Nagyon bírom ezt a sorozatot. Szakít az esküvők “rózsaszín” hagyományaival. Merészen városi, vagány, “nagyszájú”, benne van egy kis huncut fricska, mégis ünnepi. Tetszik a helyszínválasztás, és a helyszín és a dekoráció összhangja. A ’70-es évek lilája-narancssárgája és geometrikus formavilága jó párost alkot a modern ipari elemekkel.     Jó ez a játék a hatszögekkel… Már… Tovább »

Esküvő skandináv hangulatban

Tudjátok, gyengéim az egyszerű, de stílusos dolgok, legyen szó akár lakberendezésről, akár dekorációkról otthon vagy az esküvőkön. Azt már nagyon sokan tudjuk, milyen egy skandináv hangulatban berendezett nappali vagy konyha… De milyen lehet egy skandináv hangulatú esküvő? Hát ilyen… A skandináv otthonoktól megszokott színvilág itt is visszaköszön. A világos fa és a finom szürke alap… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!