Panka kertje

Hogyan spórolhatsz az esküvői dekoráció költségein üveggyűjtéssel? Megmutatom!

Nyugi! Nem arra gondolok, hogy házról házra járva üvegekért kellene könyörögnöd, mint ötödikben papírgyűjtéskor… Néhány hete itt és itt már megmutattam, hogyan lehet pár szál virág és néhány jobb formájú üvegcse segítségével csodát tenni. Nos, a varázslat esküvői dekoráció esetén is működik… És nem mellékesen sokkal kevesebb virágot kell vásárolni, amivel pénzt spórolhatsz. Ráadásul ez… Tovább »

A szégyenlős rezgő

Eddig igyekeztem nektek olyan válogatásokat összeállítani, ahol nem a legközismertebb virágokból illetve alapanyagokból készült esküvői dekorációkat, menyasszonyi csokrokat láthattatok. Megismertük már a craspediát, a proteát, a tillandsiát és mutattam rozmaringos, sőt díszkáposztás esküvőket is. Ezúttal azért teszek kivételt, mert – bár a rezgőt mindenki ismeri – ezúttal nem a csokrok kiegészítő eleme lesz, hanem mesés… Tovább »

Baglyok és tollak – erdei esküvő ősszel

Tudom, már a fületeken jön ki, de még egyszer elmondom. Ha erdei esküvőre vágytok nincs más dolgotok, mint kimenni az erdőbe és kész. Így tett a mai Szerelem csütörtök rovatom két főszereplője is. Csodás környezet, természetes színek, tollak, sok-sok moha, nyers fa, óarany és egy kis vintage csavar néhány bagoly személyében. Kell ennél több?  … Tovább »

Rusztikus tortatál saját kezűleg – nem csak esküvőre

  Előző Szerelem csütörtökös bejegyzésemben egy elegáns elemekkel fűszerezett rusztikus esküvő képeit láthattátok. Aki még nem olvasta, azon nyomban kattintson ide. Én teljesen odavoltam minden eleméért, de a tortatállá előléptetett fakorong  különösen tetszett. A tipikus egyszerű és nagyszerű esete. Nemrég belebotlottam egy kissé továbbfejlesztett DIY változatába is… Nincs másra szükségetek hozzá, mint egy nagyobb átmérőjű… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!