Panka kertje

A tél csokrai

Nemrég a nyárra tervezett esküvőim színvilágába engedtem bepillantást, de tudom, ideje visszatérnem a jelenbe. Tél van, hideg tél. Ha abban gondolkodunk, hogy a csokroknak rímelnie kell a körülöttünk lévő világra, akkor a finom pasztellek helyett az évszak csokrai inkább ilyenek… Fehérek mint a hó…     Jégkékek:     Tobozosak…     Brrr… Hát én… Tovább »

Industrial chic – az esküvőn is

Elhagyott gyárépület új funkcióval, beton, nyers tégla, óriási belmagasságú terek, a falakon végigfutó csövek, régi tárgyak újjászületve? Szerintem iszonyatosan menő, nagyon-nagyon tetszik. És nem csak nekem. Az ipari stílus a lakberendezésben egyre nagyobb teret hódít magának, és szerencsére a külföldi esküvős oldalakon is sok olyan képet láthatunk, melyek ilyen vagány, friss hangulatot árasztanak. Bár Magyarországon… Tovább »

Picit vintage, picit rusztikus

A mai szerelem csütörtökre egy olyan esküvőt hoztam, aminek a dekorációjába egyetlen kép alapján szerettem bele…     Ugye? Picit vintage, picit rusztikus, finom és elegáns… Keresgélni kezdtem az esküvő teljes fotósorozata után és kiderült, a képek olyan helyszínen készültek, mely kimondottan esküvők lebonyolítására specializáltan került kialakításra. Hááát, irigykedek is rendesen, ha már az alapok… Tovább »

A 10 legszebb fehér menyasszonyi csokor

A fehér a tisztaság és az ártatlanság színe, melyhez a menyasszonyok, ha ruhaválasztásról van szó, igencsak ragaszkodnak. A menyasszonyi csokrok tekintetében azonban a legtöbben már inkább a színes, többféle virágból összeállított típusokat választják. Most mégis fehéreket hoztam nektek, rögtön a 10 legszebbet. Nézzétek milyen szépek! Tavaszra csakis tulipán. Egyszerű és nagyszerű.     A szégyenlős… Tovább »

Káposzta az esküvőn? Igen!

  A legtöbb menyasszonynál legfeljebb a menüvel kapcsolatos latolgatások kapcsán merül fel a káposzta-rendelés gondolata, pedig nem csak az éjféli mini töltött káposztának lehet sikere a lagzin. Ha valaki őszi esküvőt tervez, a dekorációba mindenképpen vigyen szezonális elemeket. Ilyen lehet például a virágágyásokban már nagy népszerűségnek örvendő díszkáposzta, aminek vágott virág változata is elérhető és… Tovább »

A virágkötő szárnypróbálgatásai – Beus és Ricsi esküvője

  Nagyon szerettétek a tavaszváró, fehér tulipános bejegyzésemet, aki még nem olvasta itt megnézheti. A fehér tulipánokról nekem nem csak a tavasz jutott eszembe, hanem az első esküvő is, amire már végzett virágkötőként egyedül készítettem a díszeket. A látogatói statisztikák alapján nem mindenki ismer közelről, ezért elárulom, virágkötő életem csak néhány éve kezdődött. Akkori útkeresésem… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!