Panka kertje

Élménybeszámoló – Panka kertje a 3. Wedding Pop-up Bazáron

Hétvégén a Wedding Pop-up Bazáron voltam, ami már a 3. ilyen rendezvény volt. Ősszel írtam már erről az esküvői kiállításról, de ez a szombati azért volt számomra különleges, mert ezúttal én magam is kiállítóként vettem részt az eseményen. Azért döntöttem a jelenlét mellett, mert egyrészt fantasztikus a helyszín, a Brody Studios, másrészt az esemény jellegéből… Tovább »

Kedvenc esküvői asztalaim! Hogyan lehet a tiéd is szép és praktikus? Íme!

Imádom a szépen terített asztalokat! Nem leszek álszent, hétköznapokon, a nagy rohanásban természetesen nálam sem ilyen csillivilli a teríték, de a családi ünnepek, na és persze az esküvők remek alkalmak a szárnyalásra. A kedvenc asztalrészleteimet hoztam különböző stílusokban és színvilágokkal. Hétfő lévén bemelegítésként élvezzétek a képeket és válasszatok, nektek melyik a kedvencetek. Közben azért néha… Tovább »

Vagány réz és rengeteg zöld… esküvő, ahol érzed a természet érintését

Semmi klisé, semmi sziruposság. Vagány réz, rengeteg zöld… Én tisztán érzem a természet érintését…         Egy ilyen esküvőhöz csakis egy végtelenül letisztult ruha illik. Könnyedén lobbanó, bohéman mezítlábat simogató…     Rozmaring egy kis masnival… Gyönyörűséges! Minimális költség maximális hatás. Nagy kedvencem ez a növény. Korábban már írtam róla… Ha kíváncsiak vagytok… Tovább »

A menyasszony legjobb barátja és legnagyobb ellensége

Jó kis találós kérdés. Tudjátok mi lehet? Szerintem a menyasszony legjobb barátja a tervezés során a Pinterest, de egyben a legnagyobb ellensége is. Hogy miért? A Pinterest egy csodás gyűjtemény ahol szépséges dekorációkra bukkanhatsz. Ha még nem ismered, regisztrálj és böngéssz, keress rá a téged érdeklő témákra! Szebbnél szebb képeket és jobbnál jobb ötleteket lehet… Tovább »

Esküvő 550 vendéggel

Azt gondoltam, az év első szerelem csütörtökjére egy igazán nagy durranással készülök. És hát szerintem meg is találtam hozzá a megfelelő fotósorozatot. Szerintetek milyen lehet egy esküvő, ahová 550 vendéget várnak? Én a kisebb létszámú, ezáltal szerintem sokkal intimebb hangulatú esküvők híve vagyok. A fotók alapján azonban ez ellen az esküvő ellen, legalábbis a helyszín… Tovább »

Lélegzetelállító fotók Izlandról

Azon már egyáltalán nem lepődöm meg, hogy vannak párok, akik kettesben, a világ egzotikus tájain házasodnak össze. Itthon is vannak utazási irodák, akik erre specializáltan szerveznek utakat, náluk például a tengerparti homok színe alapján is választhattok az úti célok között. De az már egyáltalán nem hétköznapi, hogy valaki  – dacolva széllel, faggyal – inkább Izlandra… Tovább »

Különleges hátterek esküvőre

Nem mindenkinek adatik meg, hogy különleges helyen tartsa az esküvőjét, de arra azért van lehetőség, hogy a helyszín adta adottságokat kihasználva, egy egyedi háttérrel különlegessé tegyük szertartásunkat. Azért erre is igaz, hogy szigorúan figyelembe kell venni a a kiválasztott stílus, a helyszín és a dekoráció hármasának egységét. Ha végignézitek a válogatást, láthatjátok, hogy ezeknél minden… Tovább »

Türkizkék varázslat, kaktuszok és füstbomba az esküvőn…

Különleges esküvői háttereket keresgéltem (a válogatás hamarosan érkezik), amikor rábukkantam erre… Megláttam a címet és nagyot néztem. Füstbomba az esküvőn…??? Igen… de nem olyan… Ez varázslatosan szép, türkizkék… Egy csoda!       Már ebből is sejthető, hogy nem épp hagyományos képeket hoztam mára… És a csodás színvilág és a bohém eklektika az egész fotósorozaton… Tovább »

A virágkötő vintage esküvője (és amit tanulhatsz belőle)

A virágkötőé… azaz az enyém.   A minap nosztalgikus hangulatban voltam és régi képeket nézegettem. Eszembe jutott, hogy megmutatom, a mi nagy napunk milyen volt, nahh persze nem magamutogatásból, hanem tisztán szakmai alapon, merthogy a dekorációt természetesen én magam csináltam. Abban mindketten egyetértettünk a férjemmel, hogy csak polgári szertartásunk lesz, illetve hogy mindenképpen szűk családi-… Tovább »

Gondolával az esküvőre…

  Ábrándoztatok valaha arról, milyen lenne megszökni a szerelmetekkel és valami különlegesen romantikus helyen kettesben összeházasodni… mondjuk Velencében? Szerintem titokban a nagy esküvői hajtásban legalább egyszer mindenki fejében átfut egy ilyen gondolat. Mára pont egy ilyen, romantikus, gondolázós, őszi hangulatú fotósorozatot hoztam…       Imádom a mustársárgát!             Ezek… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!