Panka kertje

Kitűzősdi – avagy beszéljünk már a vőlegényekről is!

Sok szó esett már az esküvők dekorációjáról, a menyasszonyi csokrokról, fejdíszekről, de ahogy így visszakerestem, mindössze egyetlen egy posztom szólt a vőlegényekről, úgyhogy gyorsan pótolom is ezt a borzasztó mulasztást. Szóval ha esküvő, virágok és pasik akkor vőlegénykitűző. Sok fiú még a gondolattól is rosszul van, hogy “virágocskát aggasson magára”, pedig már rég nem azokról… Tovább »

Ipari hangulatról álmodom

Képzeljétek! Amellett, hogy ezerrel tervezem-szervezem (megvalósítom) az idei év esküvőit, már a jövő évre is kacsintgatok… Nem is akármilyen felkérést kaptam ám. Igazi jutalom lesz ez nekem, mert már régóta fenem a fogam egy igazi indusztriál hangulatú helyszínre hangolt dekoráció megalkotására. A részletek még javában alakulnak, de az biztos, hogy sok-sok zöldet fogok használni, ezzel… Tovább »

Elárulom az igazán különleges esküvő receptjét

Mindig biztatlak bennetek az egyediségre, az esküvői kliséktől való elszakadásra. Ha erre nyitottak vagytok, de csakis akkor!!! elárulom nektek az igazán különleges esküvői dekor egyenletét… Beton + réz + kreativitás. De pszt! Ne adjátok tovább… Bár vannak akik már sejthetnek valamit, mert például Diától is egy izgalmas levelet kaptam nemrég, és bár személyesen még nem… Tovább »

Helló 2016! Készülj, házasodunk!

Helló 2016! Új év – új élet! Van, akinek szó szerint is… Ha esküvőre készülsz, de még csak most találtál rám, jó helyen jársz (és hamarosan úgyis függő leszel). Ha Te is az idei évben fogod kimondani a boldogító igent, óriási változás vár rád, és persze a nagy napot megelőző lázas tervezés fogja kitölteni a… Tovább »

Natúr színek és erőteljes kék egy kifinomult, indusztriál esküvőn

Sokat gondolkoztam rajta, hogy megosszam-e veletek ezt a képsorozatot, de végül úgy döntöttem, hogy igen. Az esküvői meghívótól kezdve a dekorációig minden apró részlet csodás, a pár kifinomult, hihetetlenül jó ízléséről tanúskodik. Hogy akkor mégis miért dilemmáztam? A bejegyzés végén megtudjátok! A natúr színek és anyagok erőteljes kékkel párosítva és az indusztriál, modern vonalvezetés a… Tovább »

Industrial chic – az esküvőn is

Elhagyott gyárépület új funkcióval, beton, nyers tégla, óriási belmagasságú terek, a falakon végigfutó csövek, régi tárgyak újjászületve? Szerintem iszonyatosan menő, nagyon-nagyon tetszik. És nem csak nekem. Az ipari stílus a lakberendezésben egyre nagyobb teret hódít magának, és szerencsére a külföldi esküvős oldalakon is sok olyan képet láthatunk, melyek ilyen vagány, friss hangulatot árasztanak. Bár Magyarországon… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!