Panka kertje

Vagány menyasszonyok, ide!

Hát ezt a sorozatot most láttam az egyik kedvenc oldalamon és azonnal meg kell hogy osszam veletek is. Úgy ahogy van, egyszerűen zseniális! Tetszik a színválasztás, az okker, petrolkék és arany cseppet sem tradícionális, és különösen jól mutat az ezekből a színekből összeállított modern, geometrikus szertartásháttér. Imádom a fekete-fehér menyasszonyi ruhát, és egyszerűen odavagyok a… Tovább »

Rózsakvarc és derűs kék – esküvői inspiráció 2016 kedvenc színeivel

Rózsakvarc és derűs kék. Mostanság a csapból is ez a két szín folyik: legyen szó öltözködésről, lakberendezésről vagy  éppen az esküvőkről. Az idei év színeinek választott árnyalatokról már én is többször írtam, ha esetleg még nem olvastátok volna, például itt megtehetitek,  rózsakvarc árnyalatú csokrokat itt nézegethettek, derűs kékeket itt találtok. Ezúttal azt mutatom meg, hogy… Tovább »

A legmesésebb tenger ihlette esküvő, amit valaha láttál

Lehet, hogy így október végén nem épp a legaktuálisabb téma, de szembejött velem ez a fotósorozat, és szerintem vétek lenne nem megmutatni. Ha tenger tematikájú esküvőről beszélünk általában a hajós, vasmacskás, hajókormányos, piros-kék-fehér tengerészcsíkos, rusztikus hajóköteles motívumok jutnak az ember eszébe. Nos, mára egy kevésbé konkrét utalásokat tartalmazó dekorációt hoztam. A szalvéták, poharak kékje és… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!