Panka kertje

A virágkötő vintage esküvője (és amit tanulhatsz belőle)

A virágkötőé… azaz az enyém.   A minap nosztalgikus hangulatban voltam és régi képeket nézegettem. Eszembe jutott, hogy megmutatom, a mi nagy napunk milyen volt, nahh persze nem magamutogatásból, hanem tisztán szakmai alapon, merthogy a dekorációt természetesen én magam csináltam. Abban mindketten egyetértettünk a férjemmel, hogy csak polgári szertartásunk lesz, illetve hogy mindenképpen szűk családi-… Tovább »

A könyvtároslány mennyegzője

  A kedvenc könyves asztaldíszeimet korábban már megmutattam nektek itt. Ha azok tetszettek, akkor a könyvek vintage-stíluselemként való használata helyett eggyel magasabb szintre is léphetünk, és csinálhatunk könyvekről szóló tematikus esküvőt is. Emlékeztek még rá, hogy Carrie Bradshow egy könyvtárban akarta kimondani Mr. Bignek a boldogító igent? Hát nekik végül máshogy alakult, de ha te… Tovább »

A legjobb 10 (+1) könyves esküvői asztaldísz

 A vintage stílus néhány év óta töretlen népszerűségnek örvend a menyasszonyok körében. Igen, a menyasszonyok körében, mert bár én tényleg abszolút az egyenlőség híve vagyok, valljuk be, nagyítóval sem találni olyan vőlegényt, akit egy picit is lázba hozna az esküvői virágok és dekorációk világa. De hogyan is kerülnek könyvek az esküvőre? Ehhez az irányzathoz a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!