Panka kertje

Egy igazi városi esküvő a tetőn

Sokszor érzem azt a külföldről érkezett esküvős képekkel kapcsolatos reakcióitokból, hogy “jó-jó, de… ezt itt, Magyarországon, magyar párnak…” Bár ezek egy chicagoi esküvő képei, igenis el tudom képzelni vagány magyar kozmopolita pároknak is! Minden apró mozzanatát imádom! Az egyszerű menyasszonyi ruhát, a menő fonott frizurát, a vőlegény szakállát és cipőjét, a kócos kövirózsás, hófehér csokrot,… Tovább »

Kövirózsa… Szeretem!

Szeretem a kövirózsát. Szeretem, mert tartós. Szeretem, mert minden évszakban könnyen elérhető növény. Szeretem, mert jól mutat akár modern geometrikus, akár vintage, akár rusztikus környezetbe illesztjük. Szeretem, mert ezüstös zöldje kitűnően párosítható elegáns fehérrel, de kimondottan szeretik egymást az élénk sárgával is. Szeretem csokorba kötni…                    … Tovább »

Picit vintage, picit rusztikus

A mai szerelem csütörtökre egy olyan esküvőt hoztam, aminek a dekorációjába egyetlen kép alapján szerettem bele…     Ugye? Picit vintage, picit rusztikus, finom és elegáns… Keresgélni kezdtem az esküvő teljes fotósorozata után és kiderült, a képek olyan helyszínen készültek, mely kimondottan esküvők lebonyolítására specializáltan került kialakításra. Hááát, irigykedek is rendesen, ha már az alapok… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!