Panka kertje

Baglyok és tollak – erdei esküvő ősszel

Tudom, már a fületeken jön ki, de még egyszer elmondom. Ha erdei esküvőre vágytok nincs más dolgotok, mint kimenni az erdőbe és kész. Így tett a mai Szerelem csütörtök rovatom két főszereplője is. Csodás környezet, természetes színek, tollak, sok-sok moha, nyers fa, óarany és egy kis vintage csavar néhány bagoly személyében. Kell ennél több?  … Tovább »

Káposzta az esküvőn? Igen!

  A legtöbb menyasszonynál legfeljebb a menüvel kapcsolatos latolgatások kapcsán merül fel a káposzta-rendelés gondolata, pedig nem csak az éjféli mini töltött káposztának lehet sikere a lagzin. Ha valaki őszi esküvőt tervez, a dekorációba mindenképpen vigyen szezonális elemeket. Ilyen lehet például a virágágyásokban már nagy népszerűségnek örvendő díszkáposzta, aminek vágott virág változata is elérhető és… Tovább »

A virágkötő szárnypróbálgatásai – Beus és Ricsi esküvője

  Nagyon szerettétek a tavaszváró, fehér tulipános bejegyzésemet, aki még nem olvasta itt megnézheti. A fehér tulipánokról nekem nem csak a tavasz jutott eszembe, hanem az első esküvő is, amire már végzett virágkötőként egyedül készítettem a díszeket. A látogatói statisztikák alapján nem mindenki ismer közelről, ezért elárulom, virágkötő életem csak néhány éve kezdődött. Akkori útkeresésem… Tovább »

Egy csodás őszi esküvő képei

  Mától minden csütörtökön “Szerelem csütörtök” rovat, ahol egy-egy esküvő teljes fotóanyagából válogatok Nektek. Mára Jessica és Robert charlestoni esküvőjét hoztam nektek. A vintage varrós kiegészítők finom eleganciával arra utalnak, hogy mindketten a divatiparban dolgoznak. A múltkori, esküvői helyszínválasztásról szóló posztomban (itt) valahogy úgy fogalmaztam, hogy az ideális helyszín olyan alaphangulatot ad, hogy ha a… Tovább »

Őszi esküvők lila, hamvaskék és ezüst színben

A hét elején egy csodás lila bogyós őszi csokrot kötöttem, ezt itt. Imádom ezeket a késő nyári – kora őszi színeket. Annyira szépek: a mélybordó, a hamvas kék, a lila, a finom ezüst, a már nem harsogó, de még mindig szépséges zöld.  Érik a körte, a szilva, a füge, a különböző fajtájú vörös szőlők, ezeket… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!