Panka kertje

Modern vonalak, erőteljes színek

Csapjunk oda ennek a hétnek egy ütős színvilággal és egy nagyon is mai vonalvezetéssel… Nagyon tetszik ez a hangsúlyos, glamúros dekor, minden részlete különleges. Jó lenne, ha nem csak fotókon látnánk viszont, hanem egy valódi esküvő dekorációjában is. Sőt! Azt sem bánnám, ha nekem “kellene” megcsinálni. 😉                … Tovább »

A Tavasztündér esete az óriás szürke nyúllal

Finom színű tojások, egy hatalmas szürke nyuszi és persze csodás színes virágok… Nekem sajnos egy makacs betegség miatt nemigen volt időm húsvétra hangolódni, de ezeket a képeket nézegetve rögtön jobb kedvem lett. Hát induljon nektek is vidáman velük a hosszú hétvége! Kellemes húsvéti ünnepeket!       Csodálatos ez a hatalmas protea… Nem véletlenül king… Tovább »

Színek kavalkádja az esküvőn

Nagyon megkívántam most a színeket. A legtöbb idei menyasszonyom halványrózsaszínben álmodik. Szeretem én is nem mondom, de néha jó lenne kilépni a komfortzónából és egy kicsit bevadulni, vagy legalább merészebb színpárokkal dolgozni… Itt van például ez a vidám sorozat, ahol a pinkek mellé egy kis narancs, sárga és egy csepp kék is került. Ráadásul a… Tovább »

Az elegáns rózsakvarc – csokrok 2016 tavaszának egyik kedvenc színében

Nemrég írtam egy bejegyzést a Pantone Intézet által 2016 tavaszára előrejelzett színtrendekről. A teljes posztot megnézhetitek itt. Mára a 10 legmenőbb szín közül a rózsakvarc színében pompázó csokrokat hoztam.  Szokásomhoz híven a 10 kedvencemet… Mmm… Szépségesek, nem?       Középpontban a dáliák:       Boglárkák és szellőrózsák, könnyed és tavaszi…     És… Tovább »

Protea: a (nem is) görög isten – menyasszonyi csokrok és esküvői virágdekorációk proteából

  Korábban Aphrodité rozmaringjáról és annak esküvői felhasználásáról már írtam itt a blogon. Ha már úgyis a görög mitológiánál tartunk,  ma egy férfi istenségről elnevezett virágot szeretnék bemutatni nektek. Ismeritek a proteát? Ő az itt:     A protea a déli félteke, különösen Afrika és Ausztrália egyik legcsodálatosabb növénynemzetségébe tartozik. Több mint 100 vadon növő… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!