Panka kertje

Az év színe – Panka kertje módra

2017 színe a Pantone Intézet szerint a greenery. Tudom, most a csapból is ez folyik, talán már unjátok is. Lehet én leszek az egyetlen aki nem fogja isteníteni de ez van…     Valahogy az az érzésem, hogy ennek a színnek nem lesz akkora sikere az esküvők világában mint a tavalyi kettőnek. A 2016. év… Tovább »

Csodálatos fűszernövények

Rusztikusan elegáns esküvőre készülünk Orsival és Bálinttal. Eddig leginkább csak a menyasszonyokat említettem név szerint, ezúttal a vőlegényt sem hagyom ki, mert ő is aktív részese a tervezésnek és az apróbb részletek kivitelezésnek. Éppen ezért neki is jár a csillagos ötös a jó ízlésért és a nyitottságért, mert a terv az, hogy a rusztikus esküvők… Tovább »

A hűséges rozmaring – menyasszonyi csokrok és esküvői virágdekorációk rozmaringból

A rozmaringot az ókoriak Aphrodité görög istennőnek, a szépség és a szerelem szimbólumának növényeként tisztelték. Sok országban még ma is menyasszonyi csokrot kötnek belőle, hogy boldogságot és gyermekáldást hozzon, a vőlegény gomblyukába pedig egy kis ágacsát tűznek a hűség jelképeként. Kár, hogy nálunk egyre kevesebben emlékeznek erre a szép szokásra, pedig amellett hogy egy gyönyörű… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!