Panka kertje

Az év színe – Panka kertje módra

2017 színe a Pantone Intézet szerint a greenery. Tudom, most a csapból is ez folyik, talán már unjátok is. Lehet én leszek az egyetlen aki nem fogja isteníteni de ez van…     Valahogy az az érzésem, hogy ennek a színnek nem lesz akkora sikere az esküvők világában mint a tavalyi kettőnek. A 2016. év… Tovább »

Csodálatos fűszernövények

Rusztikusan elegáns esküvőre készülünk Orsival és Bálinttal. Eddig leginkább csak a menyasszonyokat említettem név szerint, ezúttal a vőlegényt sem hagyom ki, mert ő is aktív részese a tervezésnek és az apróbb részletek kivitelezésnek. Éppen ezért neki is jár a csillagos ötös a jó ízlésért és a nyitottságért, mert a terv az, hogy a rusztikus esküvők… Tovább »

Kitűzősdi – avagy beszéljünk már a vőlegényekről is!

Sok szó esett már az esküvők dekorációjáról, a menyasszonyi csokrokról, fejdíszekről, de ahogy így visszakerestem, mindössze egyetlen egy posztom szólt a vőlegényekről, úgyhogy gyorsan pótolom is ezt a borzasztó mulasztást. Szóval ha esküvő, virágok és pasik akkor vőlegénykitűző. Sok fiú még a gondolattól is rosszul van, hogy “virágocskát aggasson magára”, pedig már rég nem azokról… Tovább »

Erdei esküvő sok-sok saját kezűleg készített bájos részlettel

Írtam a múltkor az erdei esküvők szervezésének nehézségeiről, de ha mindezek figyelembe vételével működőképes a téma, akkor hajrá, neki is állhatunk az apró részetek kidolgozásának. Az erdei esküvők kapcsán mostanában több drámai hangulatú sorozatot is láttam. Leesett az állam na és persze imádtam minden kockáját ezeknek a ködbe burkolózó, a menyasszonyokat erdei tündérként ábrázoló –… Tovább »

Élménybeszámoló – Panka kertje a 3. Wedding Pop-up Bazáron

Hétvégén a Wedding Pop-up Bazáron voltam, ami már a 3. ilyen rendezvény volt. Ősszel írtam már erről az esküvői kiállításról, de ez a szombati azért volt számomra különleges, mert ezúttal én magam is kiállítóként vettem részt az eseményen. Azért döntöttem a jelenlét mellett, mert egyrészt fantasztikus a helyszín, a Brody Studios, másrészt az esemény jellegéből… Tovább »

Love… Love… Love…

Szerelem mindenütt. Nem csak Valentin-napon, hanem az esküvőkön is. Amúgy is menők most a betűdekorációk a lakberendezésben és persze ezek a trendek mindig bekúsznak az esküvők világába is. Akár vintage, akár rusztikus, akár ipari hangulat, mindenki megtalálhatja a saját “szerelmét”.                       Na, ki melyikbe szeretett… Tovább »

Moha és zuzmó, ha valami igazán zöldre vágysz

Tegnap a moha és zuzmó birodalmába, Izlandra utaztunk. És ha már ott voltunk, biztosan beleszerettünk ezekbe a növényekbe is. De szerencsére nem kell olyan messzire mennünk, hogy ilyen bársonyosan puha, és zöld mohaszőnyeget szerezzünk be. Az áruk is egészen elfogadható és csodásan be lehet illeszteni őket az esküvői dekorációba is. Szóval ha valami igazán zöldre… Tovább »

Esküvő egy fóliasátorban…!? El tudod képzelni?

Nos, amíg nem láttam ezt a sorozatot, én sem tudtam. Különösen úgy, hogy a fél falu, ahonnan származom a napi megélhetéséért küszködött ilyen sátrakban paradicsomot és paprikát termelve. Szóval nem épp a romantikus esküvői helyszínek között tartom számon… Ugyan kinek jutna eszébe, hogy egy fóliasátorban készíttesse az esküvői képeit? Hát Ariellenek és Jordannak. Mai főszereplőink… Tovább »

Zsuzsi barátnőmnek…

Zsuzsi barátnőmnek nincs haja. Hogyhogy? Hát úgy hogy nincs. Mármint semmi? Igen bizony, semmi. Több sorstársával együtt egy különleges betegségben “szenved”.  Így idézőjelben a helyes, mert Zsuzsi barátnőm bizony már nem szenved. Na jó, csak néha, ha rossz napja van, de akkor én is szenvedek, pedig nekem van hajam… Hosszú volt az út, míg eljutott… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!