Panka kertje

Elegáns őszi esküvő egy kis Harry Potteres csavarral

Az idei évem elég izgalmasnak ígérkezik, és bár a tematikus esküvők nem feltétlenül az én asztalom, az apró, “izzadságmentes” utalásokkal nagyon is tudok azonosulni. Októberre egy nagyon csini kis esküvőre vagyok “hivatalos”. A menyasszonnyal nagyon gyorsan egy hullámhosszra kerültünk. Szinte egyből mély bordókkal, púderszínekkel és egy csepp barackkal kevert virágokból alkotott csodás őszi hangulatot vizionáltunk,… Tovább »

Vadvirágos romantika

Izgatottan várom már a tavaszt, de legfőképpen a nyarat, mert végre újra esküvőzhetek és virágozhatok kedvemre… Nahh és persze menyasszonyaim kedve szerint… Zsuzsival például egy szűk körű, családias hangulatú, meghitt, vadvirágos esküvőre készülünk, ahol a tervek szerint nagyon-nagyon sok apró részlet a menyasszony keze munkáját fogja viselni… A hangulata valami ilyesmi lesz szerintem… Csodálatos környezetben,… Tovább »

Star Wars rajongó vagy és esküvőre készülsz? Most figyelj!

2015. december 18. A fanatikus rajongóknak piros betűs ünnep lesz a naptárban a legújabb Star Wars epizód bemutatójának napja. Nos, külföldön hatalmas kultusza van, de a mozijegyrendelő rendszerek nálunk sem bírták a nagy rohamot, annyian szerettétek volna bebiztosítani magatokat, hogy elsők között izgulhassátok végig a filmet. A legelszántabbak még az esküvőjüket is e téma köré… Tovább »

Szalmabála az esküvőn? Naná! Nézd meg mire használhatod!

Szalmabála az esküvőn? Gondolom néhányan értetlenkedve kaptátok fel a fejeteket, pedig bizony egy jó kis szabadtéri szertartáshoz vagy egy country stílusú esküvőhöz nagyon is passzolnak ezek az “aranytömbök” és csodás rusztikus hangulatot kölcsönöznek a nagy napnak. Nézzétek csak mennyi mindenre használhatjátok! Útjelző táblák stílusos talapzata:       Szabadtéri szertartásra padok helyett:      … Tovább »

A szégyenlős rezgő

Eddig igyekeztem nektek olyan válogatásokat összeállítani, ahol nem a legközismertebb virágokból illetve alapanyagokból készült esküvői dekorációkat, menyasszonyi csokrokat láthattatok. Megismertük már a craspediát, a proteát, a tillandsiát és mutattam rozmaringos, sőt díszkáposztás esküvőket is. Ezúttal azért teszek kivételt, mert – bár a rezgőt mindenki ismeri – ezúttal nem a csokrok kiegészítő eleme lesz, hanem mesés… Tovább »

Bor, Szerelem, Csicsó – Ildi és Lacka esküvője

Emlékeztek még rá, milyen eufórikus sikítozásba kezdett Charlotte amikor a Szex és New Yorkban Carrie bejelentette, hogy hosszú évek együtt járása után összeházasodnak Biggel? Nahh, így érzett a mi szinglikoszorúnk is, amikor Ildi barátnőnk elújságolta, hogy 10 év után Lacka megkérte a kezét. Mivel a menyasszonyt már hetedikes korunk óta ismerem és az idők során… Tovább »

A virágkötő szárnypróbálgatásai – Beus és Ricsi esküvője

  Nagyon szerettétek a tavaszváró, fehér tulipános bejegyzésemet, aki még nem olvasta itt megnézheti. A fehér tulipánokról nekem nem csak a tavasz jutott eszembe, hanem az első esküvő is, amire már végzett virágkötőként egyedül készítettem a díszeket. A látogatói statisztikák alapján nem mindenki ismer közelről, ezért elárulom, virágkötő életem csak néhány éve kezdődött. Akkori útkeresésem… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!