Panka kertje

A tél legszebb virágkoronái

Átmeneti tavasz jött megint, de mivel a naptár még telet mutat kihasználom a helyzetet és gyorsan megmutatom nektek a tél legszebb virágkoronáit.  Szokás szerint a 10 legcsodásabbat… Néhány hónapja méltattam már a ezeket a csodaszép virágos fejdíszeket, úgyhogy most csak annyit mondanék: Menyasszonyok! Virágkoronát fel!                    … Tovább »

A tél csokrai

Nemrég a nyárra tervezett esküvőim színvilágába engedtem bepillantást, de tudom, ideje visszatérnem a jelenbe. Tél van, hideg tél. Ha abban gondolkodunk, hogy a csokroknak rímelnie kell a körülöttünk lévő világra, akkor a finom pasztellek helyett az évszak csokrai inkább ilyenek… Fehérek mint a hó…     Jégkékek:     Tobozosak…     Brrr… Hát én… Tovább »

Szilva és smaragd – egy izgalmas felkérés a világ túlsó feléről

Egy nagyon kedves levelet kaptam nemrég Esztertől, aki szó szerint a világ túlsó feléről, Shanghaiból szervezi közelgő esküvőjét. Egyrészt nem irigylem, mert még itthon is nehéz néha a kommunikáció a pár és a szolgáltatók között, hát még ilyen távolságból. Szerencsére Eszternek nagyon határozott és konkrét elképzelései voltak a hangulatot és a színvilágot illetően, de első… Tovább »

Rusztikus téli esküvő

Nálunk csak kevesen terveznek téli esküvőt, pedig csodálatos dolgokat lehet ebben az évszakban is kihozni a dekorációból és fantasztikus hangulatot lehet teremteni. Nézzétek! Bár a dekoráció formavilága klasszikus téli elemekből (fenyő, szarvasok) áll, a virágok pedig a színpaletta hideg oldaláról érkeznek, mégsem érzem egy pillanatig sem hidegnek a hatást a kötött anyagok és puha takarók,… Tovább »

Esküvő télen? De még milyen!

Tudom, nem épp szokványos időpont, de azért vannak néhányan akik ezt az évszakot választják esküvőjük időpontjaként. Jól is teszik, hiszen csomó előnye van annak, ha ilyenkor házasodtok. A szolgáltatók “szezonon” kívüli árakat ajánlanak, nem kell verekedni a jobb helyekért, és nagy valószínűséggel senki sem teszi ilyenkorra az éves nagy nyaralását, így még a vendégsereg is… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!