Panka kertje

Elegáns őszi esküvő egy kis Harry Potteres csavarral

Az idei évem elég izgalmasnak ígérkezik, és bár a tematikus esküvők nem feltétlenül az én asztalom, az apró, “izzadságmentes” utalásokkal nagyon is tudok azonosulni. Októberre egy nagyon csini kis esküvőre vagyok “hivatalos”. A menyasszonnyal nagyon gyorsan egy hullámhosszra kerültünk. Szinte egyből mély bordókkal, púderszínekkel és egy csepp barackkal kevert virágokból alkotott csodás őszi hangulatot vizionáltunk,… Tovább »

Gyöngyök, gyöngyök és gyöngyök – esküvők a 20′-as évek stílusában

Ígértem, hogy a 100 év esküvői ruha divatja videó után én is indítok egy, a XX. század legikonikusabb évtizedeinek esküvői stílusát bemutató sorozatot. A ’20-as évekkel kezdünk, ami a társadalom gazdagabbjai számára hihetetlenül elegáns és csillogó, mérhetetlen luxust mutató, és egyben a féktelen mulatozás évtizede is volt. Ha láttátok A nagy Gatsby-t, tudjátok miről beszélek…. Tovább »

Star Wars rajongó vagy és esküvőre készülsz? Most figyelj!

2015. december 18. A fanatikus rajongóknak piros betűs ünnep lesz a naptárban a legújabb Star Wars epizód bemutatójának napja. Nos, külföldön hatalmas kultusza van, de a mozijegyrendelő rendszerek nálunk sem bírták a nagy rohamot, annyian szerettétek volna bebiztosítani magatokat, hogy elsők között izgulhassátok végig a filmet. A legelszántabbak még az esküvőjüket is e téma köré… Tovább »

Két bicikli és egy csodásan természetes őszi esküvő

A mai Szerelem csütörtökre egy csodás, természetes hangulatú őszi esküvőt hoztam. Az esküvő fő motívumának a kedves fiatal pár, Chelsa és Dennis a kerékpárt választotta. A szertartás és a fogadás csodás szabadtéri környezetben zajlott, amihez dekorációként az erdők  természetes aljnövényzetét alkotó különböző páfrány-fajokat, mohát, apró gombákat, korhadt faágakat választottak. Nem tudom tudjátok-e, de a kis… Tovább »

A könyvtároslány mennyegzője

  A kedvenc könyves asztaldíszeimet korábban már megmutattam nektek itt. Ha azok tetszettek, akkor a könyvek vintage-stíluselemként való használata helyett eggyel magasabb szintre is léphetünk, és csinálhatunk könyvekről szóló tematikus esküvőt is. Emlékeztek még rá, hogy Carrie Bradshow egy könyvtárban akarta kimondani Mr. Bignek a boldogító igent? Hát nekik végül máshogy alakult, de ha te… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!