Panka kertje

Villásreggeli – amitől még a lélegzeted is eláll

Nyugi-nyugi, nem váltok profilt, és a Panka kertje nem  alakul át gasztrobloggá, viszont a napokban rátaláltam erre a csodálatos, friss zöldes, tulipános installáció-költeményre, amit mindenképpen meg akartam mutatni nektek. És ha már egy ilyen mesés asztal fölött lóg, hát miért fosztanálak benneteket meg az ínycsiklandó brunch képeitől..?!        Úúúúúúristen, imádom!!!     Mondjuk… Tovább »

A virágkötő vintage esküvője (és amit tanulhatsz belőle)

A virágkötőé… azaz az enyém.   A minap nosztalgikus hangulatban voltam és régi képeket nézegettem. Eszembe jutott, hogy megmutatom, a mi nagy napunk milyen volt, nahh persze nem magamutogatásból, hanem tisztán szakmai alapon, merthogy a dekorációt természetesen én magam csináltam. Abban mindketten egyetértettünk a férjemmel, hogy csak polgári szertartásunk lesz, illetve hogy mindenképpen szűk családi-… Tovább »

Két bicikli és egy csodásan természetes őszi esküvő

A mai Szerelem csütörtökre egy csodás, természetes hangulatú őszi esküvőt hoztam. Az esküvő fő motívumának a kedves fiatal pár, Chelsa és Dennis a kerékpárt választotta. A szertartás és a fogadás csodás szabadtéri környezetben zajlott, amihez dekorációként az erdők  természetes aljnövényzetét alkotó különböző páfrány-fajokat, mohát, apró gombákat, korhadt faágakat választottak. Nem tudom tudjátok-e, de a kis… Tovább »

A virágkötő szárnypróbálgatásai – Beus és Ricsi esküvője

  Nagyon szerettétek a tavaszváró, fehér tulipános bejegyzésemet, aki még nem olvasta itt megnézheti. A fehér tulipánokról nekem nem csak a tavasz jutott eszembe, hanem az első esküvő is, amire már végzett virágkötőként egyedül készítettem a díszeket. A látogatói statisztikák alapján nem mindenki ismer közelről, ezért elárulom, virágkötő életem csak néhány éve kezdődött. Akkori útkeresésem… Tovább »

Szezonja van – a tulipán

  Nyugi, nem bolondultam meg! Csak éppen a hétvégén “kertészkedtem” kicsit és eszembe jutott, hogy szólók nektek is, nehogy elfelejtsétek: most kell ültetni a tavaszi hagymásokat. Ha tavasszal kívánjátok meg ezeket a szépségeket, a saját példányok neveléséhez már késő lesz…     Nem szeretnék kertészeti tanácsokat adni, meg nem is ez a “szakterületem”. Sok blogon… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!