Panka kertje

Vadvirágos romantika

Izgatottan várom már a tavaszt, de legfőképpen a nyarat, mert végre újra esküvőzhetek és virágozhatok kedvemre… Nahh és persze menyasszonyaim kedve szerint… Zsuzsival például egy szűk körű, családias hangulatú, meghitt, vadvirágos esküvőre készülünk, ahol a tervek szerint nagyon-nagyon sok apró részlet a menyasszony keze munkáját fogja viselni… A hangulata valami ilyesmi lesz szerintem… Csodálatos környezetben,… Tovább »

Esküvő egy fóliasátorban…!? El tudod képzelni?

Nos, amíg nem láttam ezt a sorozatot, én sem tudtam. Különösen úgy, hogy a fél falu, ahonnan származom a napi megélhetéséért küszködött ilyen sátrakban paradicsomot és paprikát termelve. Szóval nem épp a romantikus esküvői helyszínek között tartom számon… Ugyan kinek jutna eszébe, hogy egy fóliasátorban készíttesse az esküvői képeit? Hát Ariellenek és Jordannak. Mai főszereplőink… Tovább »

Vadvirágok – menyasszonyi csokrokban is

Hihetetlen, hogy ilyen csodálatos időnk van még így november elején is. Képzeljétek, mi tegnap a kisfiammal még ragyogó napsütésben vadvirágot szedtünk és kis  csokorba kötöttük. Erről jutott eszembe, hogy nem is mutattam még nektek meg a kedvenc vadvirágos menyasszonyi csokraimat… pedig milyen szépségesek. Cickafark, szarkaláb, kamilla, borzas kata, lisztes zsálya, sóvirág, iringó… Nem is tudom… Tovább »

Lánykérés a búzaföldön

A minap olvastam, hogy egy fiatal skót gazda úgy kérte meg szerelme kezét, hogy a földbe szántotta a nagy kérdést, ami 100 méter hosszan és 24 méter szélesen terült el a férfi egyik őszi búza tábláján. Állítólag már a vetés idején eltervezte az akciót.  Szegény, jó sokat izgulhatott aratásig, de persze a barátnője igent mondott…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!