Panka kertje

A Tavasztündér esete az óriás szürke nyúllal

Finom színű tojások, egy hatalmas szürke nyuszi és persze csodás színes virágok… Nekem sajnos egy makacs betegség miatt nemigen volt időm húsvétra hangolódni, de ezeket a képeket nézegetve rögtön jobb kedvem lett. Hát induljon nektek is vidáman velük a hosszú hétvége! Kellemes húsvéti ünnepeket!       Csodálatos ez a hatalmas protea… Nem véletlenül king… Tovább »

Élménybeszámoló – Panka kertje a 3. Wedding Pop-up Bazáron

Hétvégén a Wedding Pop-up Bazáron voltam, ami már a 3. ilyen rendezvény volt. Ősszel írtam már erről az esküvői kiállításról, de ez a szombati azért volt számomra különleges, mert ezúttal én magam is kiállítóként vettem részt az eseményen. Azért döntöttem a jelenlét mellett, mert egyrészt fantasztikus a helyszín, a Brody Studios, másrészt az esemény jellegéből… Tovább »

Kis lányok nagy szerepben! – cuki koszorúslányok csodás virágos fejdíszekkel

Írtam már egy bejegyzés korábban koszorúslány-témában  (csokrok, fejdíszek, pénztárcakímélő ötletek), most nem ismétlem meg az ottani gondolataimat egyszerűen csak élvezzük ezeket a képeket. Olyan cukik…                       Ugye Ti is kedvetek kaptatok ahhoz, hogy ilyen kis tünemények kíséretében vonuljatok oltár elé? Képek innen. Ha tetszett a… Tovább »

A tél legszebb virágkoronái

Átmeneti tavasz jött megint, de mivel a naptár még telet mutat kihasználom a helyzetet és gyorsan megmutatom nektek a tél legszebb virágkoronáit.  Szokás szerint a 10 legcsodásabbat… Néhány hónapja méltattam már a ezeket a csodaszép virágos fejdíszeket, úgyhogy most csak annyit mondanék: Menyasszonyok! Virágkoronát fel!                    … Tovább »

Ropogó hó és pink virágok – téli esküvő meghökkentő részletekkel

Téli esküvő? Azt hiszem nálunk már arra is sokan felkapják a fejüket, ha valaki nem a megszokott nyári hónapokat választja esküvője időpontjaként, hát még ha a kiegészítők terén is bevállalósabb  a nagy átlagnál. A ropogó hó és a nyugodt téli világ az, ami nagyon megfogott ezeken a képeken… No meg a pink-arany színvilág, és a… Tovább »

Drága koszorúslányaink

Gondoltátok volna, hogy az egyforma ruhába öltöztetett koszorúslányok esküvőn való részvétele egy réges-régi babonából ered? A hiedelmek szerint azért választott a menyasszony maga mellé hajadon lányokat hogy azok mintegy testőrként körbeállva őt megvédelmezzék a gonosz szellemektől és a rosszakaróktól. Nos, azóta jó nagyot fordult a világ, és bár tudom, hogy az angolszász esküvői szokások egészen… Tovább »

A 10 legjobb dolog az őszi esküvőkben…

Szép napunk van. Csodásan süt a nap, a falevelek ezer színben tündökölnek… Ha szerencsénk van az időjárással, akkor ilyenkor is fantasztikus esküvőt lehet összehozni. Sőt!!! Meg is mutatom, mi a 10 legjobb dolog az őszi esküvőkben. 1. Ilyen menő csokrod lehet:     Vagy ilyen…   vagy olyan, mint ezek itt. 2. És ilyen virágos… Tovább »

A legmesésebb tenger ihlette esküvő, amit valaha láttál

Lehet, hogy így október végén nem épp a legaktuálisabb téma, de szembejött velem ez a fotósorozat, és szerintem vétek lenne nem megmutatni. Ha tenger tematikájú esküvőről beszélünk általában a hajós, vasmacskás, hajókormányos, piros-kék-fehér tengerészcsíkos, rusztikus hajóköteles motívumok jutnak az ember eszébe. Nos, mára egy kevésbé konkrét utalásokat tartalmazó dekorációt hoztam. A szalvéták, poharak kékje és… Tovább »

A szégyenlős rezgő

Eddig igyekeztem nektek olyan válogatásokat összeállítani, ahol nem a legközismertebb virágokból illetve alapanyagokból készült esküvői dekorációkat, menyasszonyi csokrokat láthattatok. Megismertük már a craspediát, a proteát, a tillandsiát és mutattam rozmaringos, sőt díszkáposztás esküvőket is. Ezúttal azért teszek kivételt, mert – bár a rezgőt mindenki ismeri – ezúttal nem a csokrok kiegészítő eleme lesz, hanem mesés… Tovább »

Baglyok és tollak – erdei esküvő ősszel

Tudom, már a fületeken jön ki, de még egyszer elmondom. Ha erdei esküvőre vágytok nincs más dolgotok, mint kimenni az erdőbe és kész. Így tett a mai Szerelem csütörtök rovatom két főszereplője is. Csodás környezet, természetes színek, tollak, sok-sok moha, nyers fa, óarany és egy kis vintage csavar néhány bagoly személyében. Kell ennél több?  … Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!