Panka kertje

Erdei esküvő sok-sok saját kezűleg készített bájos részlettel

Írtam a múltkor az erdei esküvők szervezésének nehézségeiről, de ha mindezek figyelembe vételével működőképes a téma, akkor hajrá, neki is állhatunk az apró részetek kidolgozásának. Az erdei esküvők kapcsán mostanában több drámai hangulatú sorozatot is láttam. Leesett az állam na és persze imádtam minden kockáját ezeknek a ködbe burkolózó, a menyasszonyokat erdei tündérként ábrázoló –… Tovább »

Valentin-nap? Randizz otthon!

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, amióta a kisfiam megszületett mi  a férjemmel alig néhány estét töltöttük kettesben, pedig jó lenne sokkal több ilyen estét szervezni. Ilyenkor legtöbbször mi mozdulunk ki otthonról, pedig van amikor a legjobb lenne otthon összehozni egy igazán romantikus randit. Szóval ha még nincs ötletetek Valentin-napra, vagy nektek sincs kedvetek kimozdulni,… Tovább »

Esküvő egy fóliasátorban…!? El tudod képzelni?

Nos, amíg nem láttam ezt a sorozatot, én sem tudtam. Különösen úgy, hogy a fél falu, ahonnan származom a napi megélhetéséért küszködött ilyen sátrakban paradicsomot és paprikát termelve. Szóval nem épp a romantikus esküvői helyszínek között tartom számon… Ugyan kinek jutna eszébe, hogy egy fóliasátorban készíttesse az esküvői képeit? Hát Ariellenek és Jordannak. Mai főszereplőink… Tovább »

Hogyan spórolhatsz az esküvői dekoráció költségein üveggyűjtéssel? Megmutatom!

Nyugi! Nem arra gondolok, hogy házról házra járva üvegekért kellene könyörögnöd, mint ötödikben papírgyűjtéskor… Néhány hete itt és itt már megmutattam, hogyan lehet pár szál virág és néhány jobb formájú üvegcse segítségével csodát tenni. Nos, a varázslat esküvői dekoráció esetén is működik… És nem mellékesen sokkal kevesebb virágot kell vásárolni, amivel pénzt spórolhatsz. Ráadásul ez… Tovább »

Az én viráglaborom

Az előbb közzétettem egy bejegyzést, melyben egyszerű és gyors virágdekorációs ötleteket mutattam. Ígértem, míg a kávém elkészül, én is megcsinálom a saját viráglaboromat. Nos jelentem, elkészült. Higgyétek el villámgyorsan megvan, nekem azért tartott idáig mert közben még felöltöztettem és megreggeliztettem egy dacos kétévest is. Tehát a hozzávalók: különböző méretű és formájú üvegcsék (Egy-egy érdekes darabot… Tovább »

Reggeli gyors (virágos dekor)

Ígértem, hogy hozok egyszerű, otthoni virágdekorációs ötleteket is. Hát ez most olyan egyszerű lesz, hogy szégyenlem is leírni. Magamban amúgy viráglaboros képeknek hívom azokat a szépségeket, amikor különböző formájú üvegekkel és egy-egy szál virággal készítenek fantasztikusan látványos dekorációt.   Ugye milyen egyszerű? Míg készül a kávém gyorsan összedobok egyet… Mondjuk azért van aki ezt is… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!