Panka kertje

Élménybeszámoló – Panka kertje a 3. Wedding Pop-up Bazáron

Hétvégén a Wedding Pop-up Bazáron voltam, ami már a 3. ilyen rendezvény volt. Ősszel írtam már erről az esküvői kiállításról, de ez a szombati azért volt számomra különleges, mert ezúttal én magam is kiállítóként vettem részt az eseményen. Azért döntöttem a jelenlét mellett, mert egyrészt fantasztikus a helyszín, a Brody Studios, másrészt az esemény jellegéből… Tovább »

A tél legszebb virágkoronái

Átmeneti tavasz jött megint, de mivel a naptár még telet mutat kihasználom a helyzetet és gyorsan megmutatom nektek a tél legszebb virágkoronáit.  Szokás szerint a 10 legcsodásabbat… Néhány hónapja méltattam már a ezeket a csodaszép virágos fejdíszeket, úgyhogy most csak annyit mondanék: Menyasszonyok! Virágkoronát fel!                    … Tovább »

Ropogó hó és pink virágok – téli esküvő meghökkentő részletekkel

Téli esküvő? Azt hiszem nálunk már arra is sokan felkapják a fejüket, ha valaki nem a megszokott nyári hónapokat választja esküvője időpontjaként, hát még ha a kiegészítők terén is bevállalósabb  a nagy átlagnál. A ropogó hó és a nyugodt téli világ az, ami nagyon megfogott ezeken a képeken… No meg a pink-arany színvilág, és a… Tovább »

Dia de los Muertos – esküvő halottak napjakor?!

A Dia de los Muertos, azaz a koponyák ünnepének időpontja egybeesik a katolikus Mindenszentekkel és Halottak Napjával. A halottak napja Latin-Amerikában egészen máshogy zajlik, mint nálunk. Míg Magyarországon a szomorkás emlékezésé a főszerep, addig a mexikói hagyományok szerint a halál az élet része, ennek megfelelően cseppet sem borús hangulatban, hanem ünneplésben zajlik a megemlékezés. Az… Tovább »

A legmesésebb tenger ihlette esküvő, amit valaha láttál

Lehet, hogy így október végén nem épp a legaktuálisabb téma, de szembejött velem ez a fotósorozat, és szerintem vétek lenne nem megmutatni. Ha tenger tematikájú esküvőről beszélünk általában a hajós, vasmacskás, hajókormányos, piros-kék-fehér tengerészcsíkos, rusztikus hajóköteles motívumok jutnak az ember eszébe. Nos, mára egy kevésbé konkrét utalásokat tartalmazó dekorációt hoztam. A szalvéták, poharak kékje és… Tovább »

A szégyenlős rezgő

Eddig igyekeztem nektek olyan válogatásokat összeállítani, ahol nem a legközismertebb virágokból illetve alapanyagokból készült esküvői dekorációkat, menyasszonyi csokrokat láthattatok. Megismertük már a craspediát, a proteát, a tillandsiát és mutattam rozmaringos, sőt díszkáposztás esküvőket is. Ezúttal azért teszek kivételt, mert – bár a rezgőt mindenki ismeri – ezúttal nem a csokrok kiegészítő eleme lesz, hanem mesés… Tovább »

Kedvencek az esküvőn – ma van az állatok világnapja

1931 óta október 4. az állatok világnapja. Ez alkalomból egy különleges válogatással készültem nektek. Ha már úgyis családtagok, miért is kellene otthon hagynunk őket, amikor mindenki más életünk nagy napját ünnepeli… Cukiság a köbön, vagyis a negyediken…           Cicaharc? Ugyan már…   Dress code? Teljesítve!       Nem csak a… Tovább »

Baglyok és tollak – erdei esküvő ősszel

Tudom, már a fületeken jön ki, de még egyszer elmondom. Ha erdei esküvőre vágytok nincs más dolgotok, mint kimenni az erdőbe és kész. Így tett a mai Szerelem csütörtök rovatom két főszereplője is. Csodás környezet, természetes színek, tollak, sok-sok moha, nyers fa, óarany és egy kis vintage csavar néhány bagoly személyében. Kell ennél több?  … Tovább »

Menyasszonyok! Virágkoronát fel!

  Az e heti “Szerelem csütörtök” rovatban egy csodás, elegánsan rusztikus esküvő képeit láthattátok (itt), ahol menyasszony fejére szépséges virágos fejdísz került. Nekem személy szerint nagyon tetszik, de sajnos a magyar lányok közül még csak kevesen választják a hagyományos fátyol helyett/mellett ezt a megoldást. Persze azért akadnak itthon is néhányan, akik már virágkoszorús menyasszonyként pózolnak… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!