Panka kertje

Vagány menyasszonyok, ide!

Hát ezt a sorozatot most láttam az egyik kedvenc oldalamon és azonnal meg kell hogy osszam veletek is. Úgy ahogy van, egyszerűen zseniális! Tetszik a színválasztás, az okker, petrolkék és arany cseppet sem tradícionális, és különösen jól mutat az ezekből a színekből összeállított modern, geometrikus szertartásháttér. Imádom a fekete-fehér menyasszonyi ruhát, és egyszerűen odavagyok a… Tovább »

Kitűzősdi – avagy beszéljünk már a vőlegényekről is!

Sok szó esett már az esküvők dekorációjáról, a menyasszonyi csokrokról, fejdíszekről, de ahogy így visszakerestem, mindössze egyetlen egy posztom szólt a vőlegényekről, úgyhogy gyorsan pótolom is ezt a borzasztó mulasztást. Szóval ha esküvő, virágok és pasik akkor vőlegénykitűző. Sok fiú még a gondolattól is rosszul van, hogy “virágocskát aggasson magára”, pedig már rég nem azokról… Tovább »

Ipari hangulatról álmodom

Képzeljétek! Amellett, hogy ezerrel tervezem-szervezem (megvalósítom) az idei év esküvőit, már a jövő évre is kacsintgatok… Nem is akármilyen felkérést kaptam ám. Igazi jutalom lesz ez nekem, mert már régóta fenem a fogam egy igazi indusztriál hangulatú helyszínre hangolt dekoráció megalkotására. A részletek még javában alakulnak, de az biztos, hogy sok-sok zöldet fogok használni, ezzel… Tovább »

Erdei esküvő sok-sok saját kezűleg készített bájos részlettel

Írtam a múltkor az erdei esküvők szervezésének nehézségeiről, de ha mindezek figyelembe vételével működőképes a téma, akkor hajrá, neki is állhatunk az apró részetek kidolgozásának. Az erdei esküvők kapcsán mostanában több drámai hangulatú sorozatot is láttam. Leesett az állam na és persze imádtam minden kockáját ezeknek a ködbe burkolózó, a menyasszonyokat erdei tündérként ábrázoló –… Tovább »

A virágkötő vintage esküvője (és amit tanulhatsz belőle)

A virágkötőé… azaz az enyém.   A minap nosztalgikus hangulatban voltam és régi képeket nézegettem. Eszembe jutott, hogy megmutatom, a mi nagy napunk milyen volt, nahh persze nem magamutogatásból, hanem tisztán szakmai alapon, merthogy a dekorációt természetesen én magam csináltam. Abban mindketten egyetértettünk a férjemmel, hogy csak polgári szertartásunk lesz, illetve hogy mindenképpen szűk családi-… Tovább »

Férfinapra szeretettel… esküvői pasitrendek

Tudtátok, hogy november 19-e 1999 óta nemzetközi férfinap? A nőnap körül kicsit nagyobb a felhajtás, pedig a pasik legalább úgy megérdemlik hogy egy nap csakis róluk szóljon mint mi. Ez alkalomból nézzük, mit viselnek az igazán stílusos vőlegények… Az már évek óta látható, hogy az utcai divat egyre nagyobb teret hódít magának az esküvőkön is,… Tovább »

Natúr színek és erőteljes kék egy kifinomult, indusztriál esküvőn

Sokat gondolkoztam rajta, hogy megosszam-e veletek ezt a képsorozatot, de végül úgy döntöttem, hogy igen. Az esküvői meghívótól kezdve a dekorációig minden apró részlet csodás, a pár kifinomult, hihetetlenül jó ízléséről tanúskodik. Hogy akkor mégis miért dilemmáztam? A bejegyzés végén megtudjátok! A natúr színek és anyagok erőteljes kékkel párosítva és az indusztriál, modern vonalvezetés a… Tovább »

Az elegáns pink meg a 49-es villamos – Linda és Joci esküvője

  Linda és Joci esküvője, ahogyan az a képeken is csodásan átjön, vidám volt, üde és pezsgően fiatalos, mint ők maguk. A Gellért téren és környékén gyakorlatilag leállt a forgalom, amikor a Szabadság híd felé sétáltak, hogy egy-két szabadtéri fotót is készítsenek.         A menyasszony csokrát pink rózsákból és hófehér orchideákból készítettem…. Tovább »

Vadvirágok – menyasszonyi csokrokban is

Hihetetlen, hogy ilyen csodálatos időnk van még így november elején is. Képzeljétek, mi tegnap a kisfiammal még ragyogó napsütésben vadvirágot szedtünk és kis  csokorba kötöttük. Erről jutott eszembe, hogy nem is mutattam még nektek meg a kedvenc vadvirágos menyasszonyi csokraimat… pedig milyen szépségesek. Cickafark, szarkaláb, kamilla, borzas kata, lisztes zsálya, sóvirág, iringó… Nem is tudom… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!